Vinnare av Best Of Houzz andra året i rad!

DD Hus har vunnit “Best Of Design” på Houzz®, världens ledande plattform för hem och design.DD Hus har valts ut, av 40 miljoner unika användare som utgör Houzz community, bland en miljon experter på Houzz.

 

‘Best of Houzz’ hålls årligen och ges ut i följande tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Designvinnarnas arbete har varit de mest populära projekten bland Houzz 40 miljoner användare under 2017. Utmärkelsen i kundservice är baserat på flera faktorer; antal omdömen såväl som kvaliteten på omdömena som företaget har fått under 2017. Fotograferna inom inredning och arkitektur vars bilder har varit populärast på Houzz vinner fotopriset. En ‘Best of Houzz 2018’-ikon kommer automatiskt synas på vinnarnas profiler, och visar på deras konsekventa engagemang och enastående arbete. Denna ikon hjälper bostadsägare att identifiera populära och duktiga experter på olika platser runt om i landet på Houzz.se.

 

“Vi är mycket stolta och glada över att kunna ge utmärkelsen ‘Best of Houzz’, till denna grupp av enastående experter, inklusive DD Hus,” säger Sara Norrman, Sverigechef på Houzz. “Samtliga har valts på grund av deras expertis inom sitt arbetsområde av vårt Houzz-community som består av bostadsägare, inredningsälskare och designentusiaster.”

 

Följ DD Hus på Houzz