DD Hus Vinnare av Best Of Houzz 2017

DD Hus har vunnit “Best Of Design” på Houzz®, världens ledande plattform för hem och design. DD Hus har valts ut, av 40 miljoner unika användare som utgör Houzz community, bland en miljon experter på Houzz.

 

”Best of Houzz” hålls årligen och ges ut i följande tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Designvinnarnas arbete har varit de mest populära projekten bland Houzz 40 miljoner användare under 2016. Utmärkelsen i kundservice är baserat på flera faktorer; antal omdömen såväl som kvaliteten på omdömena som företaget har fått under 2016. Fotograferna inom inredning och arkitektur vars bilder har varit populärast på Houzz vinner fotopriset. En ‘Best of Houzz 2017’-ikon kommer automatiskt synas på vinnarnas profiler, och visar på deras konsekventa engagemang och enastående arbete. Denna ikon hjälper bostadsägare att identifiera populära och duktiga experter på olika platser runt om i landet på Houzz.se.

 

“Vi är otroligt glada att kunna ge denna utmärkelse, ”Best of Houzz”, till denna grupp av fantastiska experter, inklusive DD Hus,” sa Marcus Hartwall, Nordenchef på Houzz. “Samtliga har utpekats som enastående inom sitt arbetsområde av vårt egna community som utgörs av bostadsägare och designentusiaster, som fått hjälp att förverkliga sina designdrömmar.”

 

Följ DD Hus på Houzz